Једино заштитом српског народа на КиМ, заштитићемо Јадар и сваки други део српских земаља (ВИДЕО)



"Заштитом преосталог српског народа штитимо Косово и Метохију али и све друге виталне националне интересе на које је окупатор ударио фронтално и свом силином видевши да није било реакције на француско-немачки план о Косову и Метохији".

Ових дана je, како смо то већ поменули, испред Сабора универзитетских професора, из искрене жеље да се ближе упозна са ситуацијом Косово и Метохију обишла мр Гордана Кангрга-Микулић и упозорила на нужност у одбрани народа и територије која јесте борба за сваки део српских земаља.



Ових дана je, како смо то већ поменули, испред Сабора универзитетских професора, из искрене жеље да се ближе упозна са ситуацијом Косово и Метохију обишла мр Гордана Кангрга-Микулић и упозорила на нужност у одбрани народа и територије која јесте борба за сваки део српских земаља.

Гордана нам говори о разлозима њене посете јужној српској покрајини али и важности, односно немогућности сваке борбе не само за Јадар већ за било који други део српских земаља, ако то није борба за Косово и Метохију.

Заштитом преосталог српског народа штитимо Косово и Метохију али и све друге виталне националне интересе на које је окупатор ударио фронтално и свом силином видевши да није било реакције на француско-немачки план о Косову и Метохији.



Такође, са нама дели своје утиске о ономе што је видела током посете КиМ и указује на нужност у организацији родољубивих удружења али и предлаже нове видове борбе за заштиту српског народа који је изложен страховитом терору.

Тим планом Александар Вучић је најбруталније прекршио Устав и законе Србије починивши велеиздају одричући се Косова и Метохије у име државе Србије. Крајњи је моменат да се жестоко супротставимо разбијању државе Србије и затирању српског народа, у бити је поруке Гордане Кангрга - Микулић


Нема коментара

У припреми

У ПРИПРЕМИ:
Овде можете да пратите извештавање о догађајима на Косову и Метохији кроз текстове, фотографије, документарне филмове као и књиге које ће се поред општих тема бавити још и духовним и културним проблемима српског националног бића. Уопште, стварање и похрањивање документационе грађе од важности за српско колективно памћење, а од некога ко је рођен и ту живи, јесте сврха покретања овог веб-сајта.
  • Људске приче 57%
  • Поништавање заборава 82%
  • Шта се тренутно дешава 89%
  • Прећутано код других 64%